top of page
IMG-20210205-WA0011.jpg

renovatie op maat en volgens uw wensen.

Wilt u uw elektra aanleggen of renoveren? Er zijn verschillende manieren om dit te doen, maar het belangrijkste onderdeel van de renovatie is uw stoppenkast. Veel oudere huizen hebben nog een verouderde stoppenkast die aan vervanging toe is. Het renoveren van een oude stoppenkast is geen eenvoudige klus en kan gevaarlijke situaties veroorzaken. Laat daarom de elektra installatie en aansluiting over aan een ervaren elektricien. Ik als elektricien kan uw meterkast renoveren door deze uit te breiden met extra groepen en/of de bestaande groepen te vervangen door nieuwe groepen om slijtage en stroomstoringen te voorkomen.

IMG-20210205-WA0011.jpg


Als uw huis al wat ouder is en er oude stroomkabels doorheen lopen, kan het verstandig zijn om de elektra te renoveren. Na verloop van tijd kunnen elektriciteitskabels slijten, waardoor de binnenzijde van de oude bedrading steeds verder bloot komt te liggen. Dit verhoogt het risico op kortsluiting en brand in huis. Als u in een oud huis woont met oude bedrading, is het hoog tijd om de huidige elektra te laten renoveren door een installateur. Ik kan dit vakkundig voor u doen, denk graag met u mee.

U kunt uw opties en wensen met mij bespreken.

IMG_20240529_094619555_HDR.jpg

Elektrische veiligheid.

Elektrisch werker
Elektrisch werker

kleine projectjes. 

Indien u extra verlichting, stopcontacten, schakelaars of een extra groep laat maken, kan dat de veiligheid van uw huis vergroten, maar ook uw dagelijks leven gemakkelijker en comfortabeler maken. Het is verstandig om een professionele elektricien te raadplegen om u te helpen bij het plannen en uitvoeren van deze verbeteringen.

Ik kan deze werkzaamheden voor u vakkundig uitvoeren.

 hier onder om meer informatie.

Contact:

Ik ga graag een duurzame relatie aan met al mijn klanten en werk graag met u samen. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een gratis offerte aanvragen? Dan hoor ik graag van u. Bij twijfel of spoed kunt u mij  altijd bellen.

Mijn gegevens:

D.E.W. Kookgroepen.nl

Abel Tasmanlaan 1 

3742 PS Baarn.

Telefoon +31 637468300

Dew@kookgroepen.nl

Bedankt voor de inzending!

bottom of page