top of page

Waar staat D.E.W. voor?


ik ben een klein nog jong bedrijf, maar met het ouderwetse gevoel voor betrouwbaarheid en vakmanschap. 
Baarn is de gemeente waar wij gevestigd zijn. 
ik heb vakbekwaamheid hebben wij bewezen in de afgelopen jaren in talrijke projecten.
De naam van van bedrijf D.E.W. staat voor Dienstverlening Elektrotechniek Woningen.
mijn website refereert aan mij start, toen ik met name voor het al generatieslang in Baarn bekende familiebedrijf Joop Breunesse Witgoed, opdrachten uitvoerden.
ik heb in die periode onder anderen veel ervaring opgedaan in het uitbreiden van stoppenkasten tbv de installatie van inductie kookplaten.
Inmiddels hebben heb ik mijn werkzaamheden uitgebreid naar alle werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek in en om de woning.
Wij luisteren naar de wensen en behoeften van de klant, adviseren u graag en denken daarbij mee aan een goede maar ook u betaalbare oplossing.
D.E.W. is altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren.
Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor uw vragen op ons vakgebied.
U kunt geheel vrijblijvend bij mij uw offerte aanvragen, welke wij zo spoedig mogelijk na ontvangst zou ik die behandelen. Soms is het nodig dat ik ter plaatse bij u eerst de situatie bekijken, maar dat is voor ons geen probleem.

 elktra  voorberieding

Renoveren, storingen, en onderhoud.

Buitengewone service

Mijn werkgebied bestaat naast Baarn ook alle plaatsen in de provincie Utrecht en het Gooi. 

Ontdek de uitgebreide diensten van D.E.W , uw elektriciën.

1. Verlichtingsoplossingen

ik verzorg een  professionele installatie, onderhoud en upgrades voor binnen- en buitenverlichting. Profiteer van energiezuinige en sfeervolle verlichting.

2. Meterkast upgrades

Moderniseer en verbeter de efficiëntie en veiligeheid van uw elektrische systemen met mijn betrouwbare meterkast upgrades. Wij verzorgen een veilige en up-to-date stroomvoorziening.

3. Renovatie

ik renoveren alles op het gebied van elektra in uw woning, zoals elektrische bedrading, aanbrengen en vervanging van schakelmateriaal, internet/data aansluitingen, binnen- en buitenverlichting en het uitbreiden of vervangen van stoppenkasten en natuurlijk nog veel meer op dit gebied.

Vanuit een oogpunt van veiligheid is het noodzakelijk dat oude elektrotechnische componenten, die niet meer aan de huidige eisen voldoen, worden vervangen.

4. Storingen

ik sta ook buiten kantooruren paraat voor het verhelpen van storingen.

Untitled

Kookgroepen.

opmaat gemaakte oplossing voor uw woning.

Indien u wilt overstappen naar het koken op een inductiekookplaat, bent u bij ons aan het goede adres. ik installeer vakkundig en veilig perilex-aansluitingen. Wij zorgen er voor dat u weer snel met uw nieuwe inductiekookplaat aan de gang kunt.

lichtrail met spots en hanglampen

Verlichting. Advies op maat.

ik denken graag met je mee.

ik denk graag met u mee, want de juiste (sfeer)verlichting maakt u woonomgeving compleet. Overweeg kleur en type verlichting, zoals (dim)spots, lichtrails, led-strips, trapverlichting en nog veel meer.

Onze expertise reikt verder dan alleen installeren. Wij bieden advies op maat voor de perfecte verlichtingsoplossing. Neem vandaag nog contact  met ons op voor het maken van een toegesneden verlichtingsplan dat past bij uw stijl .

logo D.E.W. met verlichting
onze service gebied.

ik werkzaam in deze plaatsen Baarn, Soest, Zeist, Almere, Leusden, Nijkerk, Utrecht, Zeewolde, Bilthoven, Hilversum, Achterveld, Amersfoort, Hoevelaken, Eemnes, Soesterberg, Lage Vuursche,Woudenberg,Almere Poort,Almere Buiten, Bunschoten-Spakenburg, laren, bussum, naarden, huizen, en naarden, staat uw plaats er niet tussen geef dit aan en dan kijken wat ik voor u kunnen betekenen.  

bottom of page